Posetite Beli Kamen

0

Na nadmorskoj visini od 988 metara, 18 kilometara od Prokuplja, u okviru turističke ponude grada je i odmaralište na planinskom prevoju Beli Kamen.

Smeštajni kapacitet ovog odmarališta 32 ležaja, a u bungalovima 16. Sve sobe su sa centralnim grejanjem, kupatilom i terasom, i u sobama postoji kablovska televizija i priključak za internet. Ovo odmaralište je namenjeno deci, sportistima, lovcima, kao i svima onima koje privlači odmor u atmosferi netaknute prirode.

Objekat je pogodan za ekskurzije i dečje škole u prirodi, ali i naučne skupove i seminare, jer poseduje učionice za rekreativnu nastavu i sastanke. Zbog idealne nadmorske visine pogodan je za pripreme sportskih ekipa na asfaltiranom terenu i trim stazi. U blizini odmarališta (2,5 km) nalazi se etno selo sa bazenom.

(Tekst je napisan u okviru projekta „Turistički potencijali Prokuplja”, koji se sufinansira iz budžeta Grada Prokuplja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime