Poslanik Darko Laketić najavio asfaltiranje novih ulica u Prokuplju

9

Nakon što su u poslednja dva, tri meseca asfaltirani je put Džigolj – Кostenica, Resinac, deonica u Donjoj Stražavi, a u narednom periodu biće asfaltiran i drugi deo, do groblja u ovom mestu. Asfalt su dobili i Potočić, Berilje. Na ove radove, osvrnuo se i narodni poslanik iz Prokuplja, dr Darko Laketić.

– U narednom periodu, što se tiče grada, asfaltiraće se ulice Radivoja Кoraća, Darinke Nestorović, Takovska, Veselina Masleše, Gračanička, Vidojevačka. Ove ulice nikada nisu imale asfalt, rekao je Laketić i dodao da je završena rekonstrukcija trotoara u ulicama Vojvode Mišića i Miloša Obilića.

– U narednoj godini, plan je da se nastavi sa rekonstrukcijom i asfaltiranjem ostalih ulica i puteva na gradskom području ali i po selima. Takođe, dosta toga će biti uloženo u rekonstrukciju fiskulturnih sala i dečijih igrališta, zaključio je narodni poslanik iz Prokuplja, dr Darko Laketić.

Inače, narednih dana, počinje asfaltiranje puteva u Gornjoj Stražavi i Novoj Božurni.

9 KOMENTARA

 1. Lepo, ali ima i onaj obećani put ka Ribarskoj banji, i mnoge dosadašnje vlasti su obećavale a on sve manje prohodniji.

 2. Obecavali su i Hisarsku ulicu da ce asfaltirati, ali nista od toga. Ulica koja je svega 10 min. do centra grada, a i gradsko groblje je tu. Vec 4 godine obecavaju i nista od togaa.

 3. Propali su od obelezavanja i merenja ulice Arsenije Carnojevica i na kraju nista…Trotoar iz doba Rimljana…I na kraju,prebace loptu na drugog kako za put nije nadležna opstina…A ko je,da nije Cezar?

 4. Po ko zna koji put molimo asfaltirajte ulicu Branka Radicevica u Novom naselju.
  Ulica je u katastrofalnom stanju, upropastili smo svoje automobile, i gazimo blato posle svake kiše.
  A da zlo bude vece, vodi se kao asfaltirana, a nije nikad…
  Sve okolne ulice i prilazi su asfaltirani, naša je izgleda namerno preskočena.
  Gospodine doktore Laketiću, smilujte se, uradite nešto.

 5. Kad ce G Kordince po prvi put da dobije asfalt? Jel Prokuplje na divljem zapadu pa je asfalt misaona imenica za sela koja su i blizu gradu? Takodje i ulica ispod vetrinarske stanice u Prokuplju. U Knjazevcu nema nesvaltiranih ulica u gradu a imamo puteva 300km. Napustena planiska sela imaju asfalt od pre vise decenija.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here