Posle 20 godina stiže voda u Varvarin i Ćićevac

0

Sretenje Gospodnje je značajan verski i državni praznik i dobar povod da obavestimo Kruševljane i stanovnike Varvarina i Ćićevca da nakon više od 20 godina gradnje Regionalnog sistema vodosnabdevanja sa jezera Ćelije preko fabrike vode u Majdevu, čitav projekat je došao do finalne faze radova i puštanja u rad novog rezervoara u Lipovcu 17- tog februara, istakao je na konferenciji za novinare u Fabrici za preradu vode u Majdevu , direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Kruševac, Milutin Tasić.

Po rečima Tasića, do sredine ove godine biće ugrađen sistem za daljinsko upravljanje rezervoara u Lipovcu a do tada određen je tim za manuelno upravljanje celokupnim sistemom vodosnabdevanja. O značaju projekta govorio je pomoćnik direktora za tehnička pitanja Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Kruševac Ljubomir Banović.

Sedamnaestog februara kada bude pušten u rad rezervoar u Lipovcu, neće biti obustave vode za Kruševljane, ali može doći do slabijeg pritiska na višim spratovima zgrada. Dežuraće stručne ekipe „Vodovoda“, do potpune normalizacije vodosnabdevanja u Kruševcu. Po uspostavljanju normalnog režima rada sistema u Gradu Kruševcu, pupštaće se voda prema Ćićevcu i Varvarinu, istakao je Milutin Tasić na konferenciji za novinare.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime