Posle 40 godina asfaltiraju najfrekventije ulice

1

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović obišao je danas ulicu Mimice Veličković, jednu od najfrekventnijih u naselju Mudrakovac. Tom prilikom, predsednik Mesne zajednice Mudrakovac Petar Stajkovac zahvalio se u ime brojnih meštana koji su više od 40 godina čekali na asfaltiranje najfrekventnijih ulica u ovom naselju .

Ulice Blaže Dumovića i Zlatka Ognjanovića su već završene, radovi se nastavljaju u ulici Žrtava fašizma, a u planu je i Omladinska ulica.

Ulica Mimice Veličković asfaltirana je u dužini od 375 metara, širine 5, a vrednost investicije izdvojene iz budzeta Grada Kruševca je 6 miliona dinara.

Gradonačelnik Dragi Nrestorović je najavio da je u planu do završetka prvog kvartala ove godine sređivanje više od 30 ulica na području grada . Prioriteti se prave shodno zahtevima i potrebama mesnih zajednica, kao i budzetskim mogućnostima. Za ove namene biće utrošeno između 180 i 200 miliona dinara.

Prošle godine za putnu infrastrukturu na području grada je izdvojeno oko 2 milijarde i 270 miliona dinara, što svakako predstavlja veoma visok nivo investicija u ovoj oblasti tokom poslednjeg niza godina u Kruševcu, ali i na nivou lokalnih samouprava u Srbiji.

1 KOMENTAR

  1. nije tacno, asfaltira se zbog predsednika mesne zajednice i gospodje koja radi u urbanizmu Kuca joj je u toj ulici a predsedniku firma je u istoj, imalo je mnogo vaznijih ulica od ove.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime