Povređene učenice kada je na njih pao plafon učionice!

9

Dve učenice prokupačke Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ lakše su povređene kada je njih pala lesonitna tabla sa školskog plafona !

One su na sreću zadobile su samo ogrebotine, ali je ovaj incident pokrenuo pitanje bezbednosti dela školske zgrade u kojoj su se nalazile.

Radi se o učenicama petog i osmog razreda ove škole.

Učionica u kojoj se dogodio ovaj teški incident je pravljena pre više od 100 godina i do sada nije rekonstruisana.

Ostaje da se vidi nakon ovog incidenta u kome su povređene dve učenice da li će biti organizovana nastava u ponedeljak, odlučio je Školski odbor, saznaju Top Novosti.

9 KOMENTARA

  1. Istina je da krov treba rekonstruisati, sto ce i biti uradjeno u najkracem roku, ali da je situacija toliko strasna da je pitanje da li deca smeju u skolu, je nista drugo do politicka propaganda.

  2. Pa nista ne traje vecno ,tako da nije ni cudo sto je lesonit pao…dok je prosla vlast trosila novac na ko zna sta, skole su propadale, nikog to nije interesovalo..sadasnja vlast nije mogla sve da stigne ,ali bitno da je pocela…tako da ce i ovo sanirati u najkracem periodu.

  3. Skole su generalno u losem stanju kao i kompletna infrastruktura.Ali za trenutno stanje u drustvu ne treba kriviti ovu vlast nego prethodnu,jer su nas doveli do prosjackog stapa.

  4. Situacija uopste nije tako strasna kakvom je predstavljaju.Ono sto je bitno je da ce lokalna samouprava to srediti ubrzo i da bezbednost dece nije ugrozena.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime