Poziv za posetu manifestaciji “Dani šljive”

0

Opština Blace i Turistička organizacija “Blace” organizuju tradicionalnu manifestaciju Dani šljive od 25.-27. avgusta i pozivaju Vas da u Blace dođete sa Vašom porodicom, prijateljima, kumovima, i zajedno uživate u blagodetima nedirnutih blačkih proplanaka i muzičkim koncertima koji spadaju u red najposećenijih u Srbiji.

25. avgust – Leksington bend
26. avgust – Halid Bešlić i grupa Legende
27. avgust – Crvena Jabuka

Dođite da zajedno nazdravimo u čast šljivi koja nas je proslavila. Uživajte u šljivi i piću ali pijte sa merom! Šljivovica je deo srpske tradicije – uz nju se slavi, obeležavaju značajni trenuci u životu, poklanja se uz najbolje želje, prima sa posebnom zahvalnošcu, uz nju se i tuga lakše podnosi.

U Srbiji se šljiva gaji vekovima. Uz pekmez, kompot, sok od šljiva, odrasle su generacije. Proizvođači najboljih rakija imaju poseban status. Dani šljive u Blacu je manifestacija koja proslavlja trud i upornost generacija uzgajivača ovog plemenitog voća. I ove godine Dani šljive će stručnim skupovima, poslovnim susretima i, naravno, festivalskim delom demonstrirati opredeljenost lokalne samouprave da i nadalje budu mesto podrške i stimulansa u najpoznatatijem voćarskom kraju.

Promotivna kampanja “… Poljubac šljive!” osmišljena je sa ciljem da promoviše kako samu manifestaciju “Dani šljive”, tako i dalje, kontinuirano angažovanje na promociji proizvoda od šljive iz Blaca i okoline. Slogan je osmišljen sa idejom da naglasi uživanje u konzumiranju šljive i proizvoda od šljive, i da potencira emocije koje taj gest naklonosti izaziva, koje su u saglasju sa ukusima i efektima koje osećamo kad jedemo šljivu, i konzumiramo proizvode od šljive – slatko, prijatno, lepo, toplo…

Zato pozivamo sve koji vole šljivu i dobru zabavu da dođu u Blace u periodu od 25-27. avgusta i provedu nezaboravne trenutke koje će pamtiti doveka!

Opština Blace i Turistička organizacija „Blace“

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime