Predavanje o poljoprivrednoj proizvodnji u Kuršumliji

1

Sutra se u sali SO Kuršumlija, sa početkom u 11 časova održava predavanje iz oblasti poljoprivredne proizvodnje namenjenom poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije kuršumlijske opštine.

Na ovom, stručnom predavanju poljoprivrednici mogu saznati o tehnologiji gajenja NS hibrida kukuruza i NS sorte krmnog bilja “Institut za ratarstvo i povrtarstvo” Novi Sad – predavači dr Ivica Đalović i dipl. ing. poljoprivrede Vlada Mitrović.

Takođe, mogu dobiti informacije o ishrana bilja, tj. đubrenje (Eurofertilova đubriva) KSC vodotopiva i folijalna đubriva francuske firme “Timak agro” predavač dipl. ing poljoprivede Zoran Nikolić.

Na ovom stručnom skupu poljoprivrednici sa teritorije kuršumlijske opštine više mogu saznati o sortimentu holandskih semena povrća i preparati za zaštitu bilja (Belchim Crop) – zastupnik “AGROARM” predavač dipl. ing poljoprivrede Marko Mladenović

1 KOMENTAR

  1. ODAKLE SU TI INZINJERI I KOGA ONI ZASTUPAJU I PREDSTAVLJAJU.MI OVDE U KURSUMLIJI IMAMO DOSTA POLJ.INZINJERA KOJIMA VERUJEMO A NEMA NIKOG OD NJIH DA NAS POSAVETUJE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime