Predizborni miting SNS-a u Kruševcu

0

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić danas je na predizbornom mitingu u Kruševcu, kome je prisustvovalo oko 10.000 građana, poručio da, ako 24. aprila pobedi lista broj 1 „Srbija pobeđuje“ državom neće vladati strane ambasade i tajkuni koji su uz pomoć političara opljačkali državu i uništili fabrike.

– Ako naša lista dobije poverenje nastaviću da i dalje radim sedam dana nedeljno jer sam se i u prethodnom periodu borio za naprednu, pristojnu i poštenu Srbiju, za jaku Srbiju koja će imati jaku Vladu, a samo takva Vlada može da zaštiti Kosovo i Metohiju i nacionalne interese, da dovede strane investiture-rekao je Vučić i Kruševljanima poručio da ,,Trajal,, neće otići u stečaj, da se borba za „14. oktobar“ nastavlja kao i borba za nove investicije i radna mesta.

Najavljujući da će nove fabrike biti otvorene i u Kruševcu, Vučić navodi da građanima ne obećava kule i gradove, ali da sa sigurnošću može da kaže da će biti bolje, čemu svedoče i reči mađarskog premijera Viktora Orbana, Svetske banke i MMF.

– Hoću da vas podsetim na reči ljudi iz Svetske banke pre dva dana i šefa MMF u jugoistočnoj Evropi. Oni su rekli nešto na šta sam ponosan, a oni su strogi i teški u pohvalama, da će oni koji budu nasledili Vučića imati mnogo bolju situaciju nego što je Vučić imao kada je postojao premijer. Kud ćete lepše reči- naveo je Vučić, dodajući i da je MMF, koji nikada pozitivne stvari ne govori, govori o bržem oporavku Srbije i da se tome raduje.

Vučić je istakao i da su svi koji hoće da ulože u Srbiju dobrodošli i poručio da će, ako dobije njihovo poverenje gradjana, oni vladati Srbijom, a ne svetske ambasade, moćnici ili tajkuni.

Vučić je istakao da se više neće dešavati da tajkuni, uz pomoć političara, uzimaju velike kredite od banaka, i poručio da se srpske banke više zbog toga neće zatvarati.

– Imamo još posla po tom pitanju, još mnogo onih koji su pljačkali naš narod, a koji misle da ih ruka pravde nije dostigla. Stići će ih, nemojte da brinete- rekao je Vučić na predizbornom mitingu naprednjaka u Kruševcu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime