Predsednik opštine Kuršumlije nagradio najbolje kuršumlijske studente, učenike i sportiste povodom Dana opštine i gradske slave

0

Povodom Dana opštine Kuršumlija, i gradske slave koji se obeležava na Veliku Gospojinu, predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić, uručio je nagrade najboljim studentima, učenicima i sportistima sa teritorije opštine Kuršumlija.

Svečanost je upriličena u skupštinskoj sali, gde je tim povodom predsednik Čarapić pozdravljajući prisutne učenike, sportiste, roditelje i sugrađene, uručio nagrade za postignute rezultate i svima poželeo da se dogodine ponovo vide na istom mestu sa još boljim rezultatima i uspesima.

Novčane nagrade dobilo je: 18 studenata sa prosečnom ocenom tokom studija najmanje 9,5, 4 učenika generacije srednjih i osnovnih škola, 21 učenik, nosilac Vukove diplome,
8 učenika za osvojeno I, II ili III mesto na Republičkom i Međunarodnom takmičenju i 19 učenika osnovnih škola za osvojeno I i II mesto na državnom prvenstvu „Sportskih igara mladih“. Takođe su uručene novčane nagrade najboljim sportistima koji su učestvovali na „Sportskom letu“, koje je organizovala Opština Kuršumlija i Sportski centar.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime