Predsedniku opštine Kuršumlija Vojimiru Čarapiću uručeno priznanje Treće brigade Kopnene vojske za uspešnu višegodišnju saradnju

0

Predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić organizovao je prijem povodom dobijanja prizanja koje mu je uručio zamenik komandanta Kopnene vojske, brigadni general Slađan Stamenković povodom uspešne višegodišnje saradnje Opštine Kuršumlija sa Trećom brigadom Kopnene vojske.

Prijemu su prisustvovali brigadni general Slađan Stamenković, komandant kasarne Ratko Pavlović – Ćićko u Prokuplju Borko Bućković, predsednik Skupštine opštine Slavimir Mihajlović, zamenik predsednika opštine Dejan Lović i direktor Ustanove za sport Sportski centar Dragan Simić.

Predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić, zahvalivši brigadnom generalu Stamenkoviću na ovom važnom priznanju, tim povodom istakao je da ga izuzetno raduje činjenica da Opština ima uspešnu višegodišnju saradnju sa Trećom brigadom Kopnene vojske, te da se nada će se ova saradnja nastaviti i ubuduće i podići na još viši nivo.

„ Kao društveno odgovorna lokalna zajednica, u ime lokalne samouprave izuzetna mi je čast i zadovoljstvo povodom dobijanja priznanja Treće brigade Kopnene vojske za uspešnu saradnje. Ovo je samo dokaz da smo zajedno uspešno sarađivali u proteklom periodu, a da su pred nama važni zadaci kada je reč o unapređenju života društvene zajednice. U ime Opštine Kuršumlija najsrdačnije zahvaljujem na ovom ukazanom priznanju, sa željom da zajedno uspešno realizujemo nastupajuće aktivnosti i nove projekte “, rekao je predsednik Čarapić.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime