Predstavljena bogata turistička ponuda kuršumlijske opštine

0

Na Sajmu turizma u Nišu na kome je učestvovalo 130 izlagača, Turistička organizacija opštine Kuršumlija predstavila je svoju turističku ponudu zajedno sa predstavnicima Prolom i Lukovske Banje.

– Ovaj Sajam bio je još jedna prilika da se Kuršumlija predstavi građanima Niša i čitavoj Srbiji kao destinacija koja raspolaže bogatim kulturno-istorijskim nasleđem, izvanrednim banjama i okruženjem za boravak i aktivan odmor u prirodi, istakla je Jasmina Savić, V.D. direktora Turističke organizacije Kuršumlija.

Na Sajmu turizma u Nišu, turističku ponudu predstavili su predstavnici AD Planinka za predstojeću letnju turističku sezonu, između ostalog i najmoderniji wellness centar u Prolom Banji i novoizgrađeni otvoreno-zatvoreni bazen u Lukovskoj Banji.

– Zbog sve veće zainteresovanosti domaćih i stranih turista za odmor u Lukovskoj i Prolom Banji, ove godine biće izgrađen još jedan hotel u Lukovskoj Banji. Biće to luksuzni hotel sa svim medicinskim komponentama i wellness centrom. U Prolom Banji je sve spremno za predstojeću letnju sezonu, u ponudi su specijalni paketi za uživanje u novom wellness centru: Porodični wellness paket, Porodični relaks paket, Promo wellness paket, Vikend relaks paket, istakao je Marko Gašić, marketing menadžer A.D. Planinke.

Sajmu turizma u Nišu prisustvovali predstavnici Ministarstva turizma, načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski, gradonačelnik Niša Darko Bulatović, predstavnici trističkih organizacija, agencija i turoperatera iz Grčke.

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here