Preduzetnicima podeljeni sertifikati

1
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Dvomesečna obuka “Preduzetništvo i internet mogućnosti” završena je u Biznis inkubator centru podelom setifikata polaznicima. Dvadeset šestoro mladih preduzetnika iz celog okruga imalo je priliku da unapredi svoja znanja i stekne nove veštine. 

Četiri najbolja polaznika dobila su mogućnost da prilikom pokretanja sopstvenog posla u narednih godinu dana besplatno koriste prostorije Biznis inkubator centra.

– Interesovanje polaznika za sticanje novih znanja neophodnih za otvaranje sopstvenih firmi bilo je na visokom nivou. Tokom dvomesečne obuke oni su se upoznali kako i na koji način da otvore firmu i pokrenu sopstveni biznis – rekao je menadžer projekta Milivoje Arsović.

Stečena znanja i veštine tokom obuke pružaju mogućnost pokretanja privatnog posla, a sertifikat otvara mogućnost, da uz dobre biznis planove i stalno usavršavanje u poslu, kod mnogih donatora i nadležnih agencija ovi mladi preduzetnici mogu da konkurišu za dodelu sredstava neophodnih za pokretanje proizvodnje u novootvorenim firmama.

Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime