Preminuo ubica iz Varvarina

0

Nebojša Pavlović (61) iz sela Varvarina, u istoimenoj opštini, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Milice Pavlović preminuo je u kruševačkom zatvoru, potvrđeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Prema još nezvaničnim informnacijama, ,,zatvoreniku je pozlilo u sredu ujutro odmah posle jutarnje šetnje, pa je hitno iz Okružnog zatvora prebačen u kruševački Zdravstveni centar na reanimaciju, ali je umro”. Izvršena je obdukcija pa se očekuju zvanični nalazi uzroka smrti, rečeno nam je u Tužilaštvu.

Podsećamo, Nebojša Pavlović je svoju suprugu Milicu Pavlović (60) zaklao pred gostima na porodičnoj slavi Đurđic, 16. novembra u selu Varvarin. Prethodno je pripremio svoje stvari za odlazak u zatvor, pa iskoristio priliku da joj u kuhinji dok je ispirala suđe priđe s leđa i zakolje je.

Iza Milice Pavlović ostalo je potresno svedočanstvo o godinama teškog bračnog života u nasilju, kao i ispisana knjiga o svim nasiljima, pa su žene Kruševca i okruženja nedavno, pred kruševačkim sudom protestvovale što se tek posle godinu dana od prijave nasilja otvara rasprava seoskom kasapinu iz Varvarina koji godinama maltretira svoju suprugu.

Na protestu pred kruševačkim sudom bila su i deca nesrećnih roditelja, Oliver i Olivera Pavlović, koji su bili pozvani da daju izjave na prvom sudskom ročištu.

Nije poznato ko i gde će sahraniti Nebojšu Pavlovića.

Njegova žrtva, supruga Milica Pavlaović sahranjena je na lokalnom groblju u selu Varvarin 18. novembra.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime