Pri kraju radovi u Železničkom parku

1

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ intenzivno rade na više lokacija u gradu, jer se pored redovnih komunalnih poslova, ovoga leta odvijaju i radovi na realizaciji dva velika projekta u Prokuplju.

U parku kod Železničke stanice u toku su radovi na vodovodnoj i komunalnoj mreži, koji se izvode u okviru rekonstrukcije prostora na kojem će biti izgrađen spomen kompleks posvećen junacima Gvozdenog puka.

– Svi predviđeni radovi odvijaju se bez poteškoća, tako da je instalacija vodovodne i kanalizacione mreže skoro i završena. Ovih dana vrše se pripreme za izgradnju fontane koja će biti priključena na novu vodovodnu mrežu, tako da će ovaj deo posla uskoro biti završen, izjavio je ispred JКP „Hameum“, Saša Paunović.

Кako bi ovaj veličanstveni kompleks dobio svoj pravi izgled, intenzivno se odvijaju i radovi na uređenju zelenih površina. Prema navodima nadležnih u ovom preduzeću, sada se primremaju zemljana polja za setvu, odnosno u toku je završna faza pripreme za formiranje zelenih površina, koje će zajedno sa fontanom i svim drugim predviđenim elementima biti deo ovog velelepnog zdanja.

Istovremeno se u Prokuplju odvijaju i radovi na izgradnji komunalne mreže na pristupnoj saobraćajnici nove zelene pijace na prostoru ispod Poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime