Prijem za uspešne sportiste

0

Zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović upriličio je prijem  za uspešne sportiste  bokserskog kluba „Toplica“ i atletičara „Topličanina“ Igora Stanojevića ali i za sportske radnike i entuzijaste koji svojim radom doprinose kvalitetnom sportskom životu mladih i veterana u našem gradu.

Ovom prilikom atletičar – maratonac Igor Stanojević uručio je pehar Opštini Prokuplje kao znak zahvalnosti za pomoć i podršku atletskom klubu.

Paunović je ovom prilikom istakao da iza uspeha ovih sportista stoji pre svega lični rad i entuzijazam, a da se lokalna samouprava trudi da na finansijske i mnoge druge načine podrži sportiste i njihove aktivnosti.

Naša obaveza je da svojim angažovanjem pomognemo razvoju sporta, i mlade ljude zajedno sasportskim radnicima animiramo da se uključe u naše sportske klubove i da od malih nogu razvijaju sportski duh , što će im omogućiti da se i u drugim životnim aktivnosti pokažu kao borci koji savladavaju sve prepreke uz viteške vrline, rekao je Paunović.

Pored Stanojevića na prijemu su skromne poklone primili i osvajač zlatne medalje na juniorskom prvenstvu Srbije u poluteškoj kategoriji i prvenstvu jugoistačne Srbije Mateja Jović , kao i njegove kolege iz kluba Milan Vučković i Dušan Petrović.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here