Prikupljeno više od 100 hiljada dinara za lečenje male Dunje

1

Kuršumlijska Kancelarija za mlade prikupila je nizom akcija više od 100 hiljada dinara za lečenje desetogodišnje Dunje Jovanović iz Kuršumlije koja je obolela od akutne leukemije.

– Želim ovom prilikom da se zahvalim svim Kuršumličanima koji su dali dobrovoljni prilog za lečenje Dunje. Mi smo organizovali dve pozorišne predstave i koncert kojom prilikom je prikupljeno oko 70 hiljada dinara. Takođe, u saradnji sa STR “Neca” organizovali smo prikupljenje dobrovoljnih priloga. Maloj Dunji je svaki dinar potreban za dalje lečenje pošto su joj roditelji nezaposleni i bez ikakvih prihoda, kaže Petar Dikić, koordinator kuršumlijske Kancelarije za mlade.

Istovremeno, organizovana je i humanitarna prodajna izložba umetničkih slika tokom koje je Branka Marijan iz Kanade kupila dve slike, a novac u iznosu od 17 hiljada dinara je uplaćen za dalje lečenje obolele devojčice.

U kuršumlijskoj Kancelariji za mlade ističu da nastavljaju sa prikupljanjemn novca za desetogodišnju Dunju pa svi koji žele mogu ostaviti dobrovoljni prilog u prodavnicama STR “Neca” i kuršumlijskim kafićima.

Takođe, svi oni koji žele da pomognu lečenje Dunje Jovanović to to mogu učiniti uplatom na žiro račun Komercijalne banke: 205-9011000534980-63 na ime Mirjane Jovanović ili kupovinom umetničkih slika koje se mogu videti OVDE

1 KOMENTAR

  1. DA LI JE MOGUCE DA OPSTINA I GRAD OVAKO MALO PRIKUPE…….GDE SU TI JAKI PRIVATNICI..SRAM IH BILO! DETETU TREBA DUG OPORAVAK A TAKO DA SE MALO PRIKUPI…JA STO NISAM U SITUACIJI PA SAM DALA VISE OD POJEDINIH …SRAMOTA!….

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime