Priznao zločin i prihvatio kaznu od 15 godina zatvora

0

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Ljubišom Vasićem (26), koji je 19. februara ove godine u naselju Marko Orlović u Kruševcu ubio nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23).

Okrivljeni je, kako saznajemo, priznao da je u porodičnoj kući u ulici Radeta Jašarevića ,,u stanju smanjene uračunljivosti,, lišio života životnu saputnicu i to „iz niskih pobuda“.

Preman jegovoj izjavi o priznaju krivice, on je istog dana po izlasku iz pritvora, u kome je biko zbogh krradja i nanošenja poiovreda drugom licu, a, sumnjajući u vernost svoje nevenčane supruige Zlate, u kući njenih rioditelja, u spavaćoj sobi preko noći dok je ona ležala naslonjena glavom na njegovu ruku, u bračnom krevetu, najpre stezao levom rekom u predelu vrata, a zatim je jastukom pritiskao u predelu nosa i usta, sve dok se ona nije ugušila.

On je posle ubistva karminom na zidu iznad kreveta ispisao „Ubio sam kurvu“, a zatim nedaleko od mesta događaja pokušao da se obesi u dvorištu roditeljske kuće u istom naselju ,,Marko Orlović,,.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime