Produžen rok za prijavu za “Nagradni pesnički konkurs”

1

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca, produžava se prijava za „Nagradni pesnički konkurs“ do 3. aprila. Top Novosti u saradnji sa Književnim klubom „Milutin Uskoković“ u Kuršumliji raspisali su ovaj pesnički konkurs na kome učesnike očekuju veoma vredne nagrade.

Objavljujemo ponovo koje su nagrade i kakve su propozicije za slanje radova i učešće na ovom konkursu:

Prvu nagradu u iznosu od 7 hiljada dinara dodeljuje stručni žiri Književnog kluba „Milutin Uskoković“ Kuršumlija.

Drugu nagradu u iznosu od 5 hiljade dinara dodeljuje takođe stručni žiri Konkursa.

Treću nagradu u iznosu od 3 hiljade dinara dodeljuju Top Novosti a na osnovu glasova čitalaca tako što se možete glasati na facebook stranici Top Novosti, ili direktno na sajtu (opcija ispod objavljene pesme “sviđa mi se”).

Četvrtu nagradu za najčitaniju pesmu na Konkursu u iznosu od 2 hiljade dinara takođe dodeljuju Top Novosti. Ovu nagradu osvojiće najčitanija pesma na Konkursu.

Svi učesnici radove mogu poslati isključivo elektronskom poštom na imail adresu: [email protected], do 3. aprila. Tema je slobodna.

Potrebno je da poslate pesme ne budu duže od 24 stiha, otkucane latiničnim pismom u word ili nekom drugom office dokumentu, font 12.

Takođe, učesnici na ovom konkursu treba uz rad (autori mogu poslati po svom izboru jedan rad -jednu pesmu!) da dostave lične podatke: ime, prezime, adresu i kontakt telefon. Lični podaci o učesnicima Konkursa biće poznati samo redakciji. Ukoliko želite da vaši radovi budu potpisani samo inicijalima, ili pseudonimom, učesnici Konkursa to treba da naznače kada pošalju rad.

Prispeli radovi biće objavljeni na sajtu Top Novosti, u rubrici “Književni kutak” kao i na facebook stranici  4. aprila kada i počinje glasanje za najbolju pesmu i odlučivanje stručnog žirija koji čine predsednik Književnog kluba “Milutin Uskoković”, profesor Momčilo Nikolić, sekretar Kluba, književnik Radivoje Pantić i pesnikinja Vesna Paunović Đukić.

Rezultati glasanja, kao i ko su dobitnici vrednih nagrada na osnovu odluke stručnog žirija, biće objavljeni na sajtu Top Novosti 20. aprila.

1 KOMENTAR

  1. Redakcijo kako zamisljate da nagrade date na osnovu laikova, to je totalno neravnopravno takmicenje, to znaci da ce pobedu odneti onaj koji najvise agituje i smara prijatelje na facebooku da ga laikuju iako pesma nije vazna kakva je 🙁 .

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime