Proglašeni najbolji sportisti Kuršumlije

0

Sportski savez opštine Kuršumlija proglasio je najbolje sportiste opštine i dodelio pehare najzaslužnijima u protekloj 2014. godini. Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić uručio priznanja i pehare.

Tim povodom predsednik kuršumlijske opštine Radoljub Vidić čestitao je mladim sportistima na dosadašnjim rezultatima, sa željom da u narednom periodu budu još bolji obzirom da Kuršumlija ima potencijala i dobre uzore. Vidić je dodao da će lokalna samopurava i ubuduće podržati sve sportske discipline i pomagati u skladu sa finansijskim mogućnostima.

Otvarajuću svečanost, predsednik Sportskog Saveza Dragan Petrović izjavio da je kuršumlijski sport u razvoju i usponu, pohvalivši pritom sve kuršumlijske klubove koji vredno rade i postižu dobre rezultate.

Za najboljeg sportistu u 2014. godini proglašen je Dušan Ilić, RK “Planinka Prolom Voda”, najbolja sportistkinja Biljana Bradić iz ŽFK “Kolibri”, najbolji muški klub OFK “Kosanica”, najbolji ženski klub ŽOK “Kuršumlija”, najbolji trener u ženskoj kategoriji Vladimir Čavić ŽFK “Kolibri”, dok je za najboljeg trenera u muškoj kategoriji nagradu primio Zoran Jablanović, iz OK “Toplički Vitezovi”.

Nagrada za doprinos razvoju sporta u gradu pripala je Avramu Iliću, iz RK “Planinka Prolom voda”, dok je nagrada za doprinos razvoju fudbala u Topličkom krugu dodeljena Aleksandaru Dikiću, koji je pohvalio entuzijazam i angažovanje svih mladih sportista Kuršumlije.

najbolji-sportisti-1

Nagradu za najboljeg mladog sportistu poneo je Marko Čarapić ŠK, dok je najbolja mlada sportistkinja Ljiljana Veselinović. Za najbolji mladi kolektiv u 2014. proglašen je muški KK “Kuršumllija”, a u kategoriji ženskih klubova nagradu je odoneo TKD “Korio” – kadetski tim.

Nagrade za najperspektivnije mlade sportiste Kuršumlije poneli su Milica Tošković TK, Andreja Nikolić ŽOK, Sandra Despotović ŽFK, Petar Spasojević ŠK, Topalović Lazar FK, Milojević Sava OK, Marko Milenković KK, Jovan Jovanović RK, Jovana Maksimović KB i Miloš Novaković TK.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime