Projekcije dva nova filma u bioskopu u Kuršumliji

0

Danas i u petak biće prikazana dva nova filma u sali bioskopa u Kuršumliji.

Najpre će danas, sreda u 17 i 19 časova biti prikazan film srpsko-američki film „48 sati i 1 minut“, posvećen Tijani Jurić čije je tragično stradanje pre tačno 10 godina ostavilo duboki ožiljak u našem narodu i javnosti, ima za cilj da umetnost iskoristi kao sredstvo kako bi podigla svest o nestaloj i otetoj deci.

Priča prati Aleksandru koja se vraća u svoju otadžbinu, dve decenije nakon rata, u želji da, u duhu srpske kulture, odgaji ćerku. Porodična idila, međutim, biva uništena otmicom njene petogodišnje Lene, a izjava dežurnog policajca da se deca obično pojave do jutra, kao opravdanje za nepokretanje istrage dok ne prođe 48 sati, nateraće majku da se sama uputi na ulice Beograda, u lavirint straha i nepoznatog.

Ulaznice su u prodaji na biletarnici bioskopa u periodu od 12 do 20 časova. Cena ulaznice: 350 dinara.

U petak će biti prikazan film “Artur Кralj”u 17 i u 19 časova. Prodaja ulaznica je na biletarnici bioskopa od 12 do 20 časova. Cena ulaznice: 300 dinara.

Tokom deset dana i 700 kilometara, stvara se neraskidiva veza između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta i njegovog saputnika, uličnog psa koji dobija ime Artur. Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, ARTUR КRALJ prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok se tim upire do svojih poslednjih granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime