Prokupačka modna agencija na svetskom takmičenju!

0

Modna agencija S.N.O.B. učesnik je na Top International Model of the World, jedinstvenom takmičenju, koje okuplja modele iz oko 25 zemalja širom sveta. Takmičenje će se održati od 20. do 27. septembra 2017. u Bugarskoj.

Takmičenje ima tri faze, pa će se tako modeli predstaviti u nacionalnim kostimima, kupaćim kostimima i formalno, odnosno elegantno obučene. Ocenjivaće se stav, profesionalnost, iskustva i sposobnost učenja.

Modeli će u Bugarskoj imati i neke konkretne aktivnosti, poput foto sesija i intervjua, a uz to je za njih isplaniran i obilazak bugarskih znamenitosti.

– Modna agencija S.N.O.B.  je licencirani zastupnik manifestacije za predstavnike bivše Jugoslavije, tako da će Srbiju predstavljati Anja Tomović, dok će Crnu Goru predstavljati Petra Miletić – rekao je direktor agencije Milan Rakić.

Rakić je ujedno i zvanični fotograf manifestacije. Gala veče biće emitovano uživo 26. septembra na stranici manifestacije , a takođe će prenositi i bugarske TV i međunarodni TV (ArmNews TV iz Armenije, TV Liban).

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime