Prokupačka opština pomogla zapošljavanju novih radnika u “Leoniju”

4

U svečanoj sali Opštine Prokuplje potpisani su ugovori o zapošljavanju novih radnika u Kompaniji „Leoni“ u Prokuplju.

Potpisivanju ugovora prisustvovali predsednik i zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i Ilija Đedović, predstavnici Kompanije „Leoni“ i Nacionalne službe za zapošljavanje. Ispred lokalne samouprave ugovore je potpisao predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Čestitajući novoprimljenim radnicima na zaposlenju predsednik Paunović je rekao da je velki dobrinos u realizaciji ovog posla dala prokupačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Kompanija „Leoni“.

– Prijem novih radnika u privatnom sektoru sprovodi se u okviru Akcionog plana lokalnog zljapošljavanje. Kompanija „Leoni“ spada u red najvećih privatnih firmi u ovom delu Evrope. U prokupačkim pogovima ove Kompanije trenutno radi blizu 2.000 radnika, reklao je Paunović i dodao da je iz budžeta opštine za prijem novih radnika u ovoj firmi izdvojeno 3. 240.000 dinara.

Prema njegovim rečima lokalna samouprava je spremna da izdvoji sredstva za zapošljavanje novih radnika i u drugim privatnim firmama.

4 KOMENTARA

  1. Nema vise rasipanja novca kao nekada, novac se ulaze tamo gde je potrebno, u ovom slucaju u zaposljavanje. Nema vise otpustanja, naprotiv, zaposljavaju se novi ljudi, a prema recima Vucica, dovoljno se ustedelo, bice i povecanja plata.

  2. Vazno je da ljudi u opstinskoj upravi radu valjano svoj posao, a samim tim bice posla i za nase gradjane. Jos jedan dokaz da nijedno obecanje nije dato bez osnova, a evo vidimo da se ona obecanje, koje se ticu radnih meste svakim danom ostvaruju!

  3. Cestitam svima koji su dobili mogucnost da obezbede sebi egzistenciju na zaposljenju. I opština vidim da forsira zaposljavanje u privrednom sektoru sto je dobra promena. Sve pohvale na zalaganju.

  4. Ovo je veliki dan za ove mlade ljude,potpuno podrzavam politiku sadasnje vlasti,posebno zato sto se svim snagama bori za zaposljavanje mladih kojima je posao i najpotrebniji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime