Prokupačke odbojkašice osvojile srebrnu medalju

0

Najveći međunarodni projekat zdravih stilova života i prijateljstva „Sportske igre mladih“ održane su u Sokobanji. Pred punim tribinama gde se tražilo mesto više Prokuplje je na ovoj manifestaciji uzelo učešće u odbojci. ŽOK Topličanin osvojio je srebrnu medalju dok je muškoj ekipi pripala bronza.

– Zaista predivan događaj. Mladi su se pre svega družili a onda i takmičili. Želim da istaknem da ove Sportske igre pre svega imaju cilj da mladi steknu neka nova prijateljstva i nova poznanstva, samim tim što se finalni deo održava na prostorima bivše Jugoslavije, naglasio je Božidar Jović trener OK Topličanin.

Sportske igre mladih najveća su manifestacija za decu i omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.

Pod sloganom „Živimo život bez droge, jer droga uzima život“, osnovcima u Srbiji omogućeno je potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima, u deset sportskih disciplina a najuspešniji pojedinci i ekipe putuju na besplatno mini letovanje u Split kao učesnici Velikog međunarodnog finala igara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime