Prokupački maratonac podržao humanitarnu akciju

0

Atletski klub “Topličanin” i maratonac Igor Stanojević podržali su ovog vikenda humanitarnu akciju i pridružili se maratoncima koji trče za život Vlade Đorđevića iz Pančeva, dečaka koji ima tumor na mozgu.

Humanitarnu trku “Podrži život” pokrenuli su iz Preševa maratonci Ljiljana Tasić i Željko Zeljković, a u njihovoj nameri da pretrče celu Srbiju i tako prikupe novac za Vladino lečenje, pridružuju im se trkači iz cele zemlje. Među prvima Prokupčanin Igor Stanojević.

– Ovo nije obična trka, osećaj je potpun drugačiji, jer znate da činite nešto dobro. Ispunjeniji ste, jer postoji šansa da sa svakim pretrčanim kilometrom nekome, a u ovom slučaju malom dečaku, date šansu za kvalitetan život – rekao je Stanojević.

Ovi humani maratonci pozivaju sve koji mogu da im se pridruže u trci i tako pomognu da se prikupi novac za Vladino lečenje.

Ko želi i koliko želi može da otkupi humanitarni kilometar uplatom na žiro račun Siniše Đorđevića (oca Vlade Đorđevića) broj 340-32110017-94 “Erste banke”, sa naznakom “(redni broj) kilometar”, a za uplate iz inostrnstva devizni račun je – iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22

 

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime