Prokupački rukometaši pobedom otvorili slavske svečanosti

0

Sportski program proslave gradske slave počeo je brzopoteznim šahovskim turnirom najmlađih Prokupčana i rukometnom utakmicom vetarana.  nekoliko godina u nazad bogatiji je za rukometni susret veterana. Tradicionalni susret veterana rukometa dogodio se u sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić”, a utakmica je počela u 19h.

Rukometni okršaj je bila prilika da se sretnu prijatelji iz prokupačkog “Topličanina” i “Rembasa” iz Resavice. Iako je rezultat bio u potpuno drugom planu, domaćini su slavili pobedu rezultatom 19:13, a za najboljeg igrača utakmice proglašen Dragan Nešić.

– Tradicija je nastavljena što je najvažnije, a izuzetno nam je drago što naši pravi sportski prijatelji iz Resavice učestvuju na Slavskim svečanostima. Utakmica je bila vrlo napeta sa mnogo lepih poteza, ali ono što je najveći utisak je druženje kroz sport i nastavak prijateljstva – rekao je legendarni golman RK “Topličanin” Ljubiša Milosavljević. 

Sportski deo programa slavskih svečanosti nastavlja se sutra trodnevnim košarkaškim turnirom. Kompletan program kulturnih i sportskih događaja možete pogledati OVDE.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime