Na prvom međunarodnom takmičenju u street workout-u u Podgorici Power competition Montenegro Prokupčanin Nikola Radojević osvojio 2. i 3. mesto u dve discipline. Takmičenje je održano u subotu 1. jula i okupilo je oko stotinu uličnih gimnastičara iz regiona.

Nikola se takmičio u disciplinama fristajl, gde je osvojio 3. mesto,  i propadanje sa težinom, gde je bio drugi. Iako je imao dvogodišnju pauzu u treniranju, ove godine se na skoro svim takmičenjima vratio na pobedničko postolje.

– Konkurencija je bila jaka, to su dosta spremni momci, koji su baš jak fokus dali na street workout. Iskreno kad sam došao dole uhvatila me je trema kad sam video masu ljudi i nisam se nadao da sam toliko spreman, al’ na kraju se pokazalo da se ipak trud i odricanja isplate. Osećaj vratiti se sportu koji te ispunjuje i pokreće je više nego odličan, bukvalno pusti maštu na slobodu i ukrašavaj svoju tačku, ovladavanje svojim telom i svojom kilažom, imaš punu kontolu svog tela – kaže Nikola.

Foto: Udruženje ekstremnih sportova Toplice

Iako se u početku osećao, kako kaže, kao „crna ovca“ među ostalim takmičarima, veoma brzo je svojim radom i trudom zaslužio poštovanje od ostalih takmičara.

– Takmičenje je bilo veoma dobro, organizacija je bila odlična, cela ekipa takmičara takođe. O druženju i  razmeni iskustva i da ne pričam. Ovo  je novo iskustvo za mene i svi jedva čekamo da ugostimo naše nove drugove na takmičenju u Prokuplju u julu – rekao je Nikola.

Pored ovih medalja, Nikola je nedavno doneo iz Loznice bronzanu medalju, dok se na takmičenju u Šapcu plasirao na četvrto mesto. Član je Udruženja ekstremnih sportova Toplice, koje će ovog meseca organizovati veliko takmičenje za sve ljubitelje ekstremnih sportova na Balkanu.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime