Kako izgleda svet iz ptičje perspektive saznalo je šestoro Prokupčana, željnih adrenalina i nečeg novog. Reč je o članovima Udruženja ekstremnih sportova Toplice, koje već neko vreme privlači pažnju Topličana.

Naime, šestočlana ekipa koju su činili Miloš Marjanović, Stefan Stevanović, Mirjana Grozdanović, Gorica Vranić, Verica Maslaković i predsednik udruženja Saša Miljković, ovog vikenda su se oprobali u letenju zmajem u Jagodini.

– Kada vidite zmaja na tlu ne izgleda uopšte zastrašujuće. Kada sednete u njega i krenete prema pisti razmišljate kako će ova igračka leteti, nema kabine, nema stakla . Ali prilikom poletanja adrenalin počinje nadjačavati taj strah i shvatite zapravo da je zmaj veoma moćna igracka i tada se jednastavno morate prepustiti uživanciji i prirodi ispod vas. Vetar vam duva u lice i osećate se kao ptica – poetičan je u svom opisu Saša Miljković.

Za vreme celog leta letač je preko mikrofona i slušalica u kontaktu sa pilotom koji pokazuje i priča šta sve zmaj može. Ovi preduzimljivi Prokupčani preporučuju svima, a posebno onima koji imaju fobiju od visina, da se oprobaju u letenju zmajem i vide kako izgleda svet iz perspektive ptica.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime