Prokupčanin treći u paraglajdingu

0

Na Memorijalnom kupu Slavko Šćekić – Berane open 2018. koji je održan 10. i 11. novembra u Beranama učestvovao je i prokupački paraglajdista Saša Miljković i sa svojom ekipom osvojio treće mesto.

Ovo nije prvi put da Miljković osvaja nebo iznad Balkana i medalje na zemlji.

– Opšte poznato je da je paraglajding moja velika ljubav i da ovakav događaj ne bih propustio. Na memorijalu smo se takmičili u disciplini precizno sletanje na cilj, a pre toga sam danima trenirao kako bi svoj grad predstavio u najboljem svetlu. Među takmičarima je bilo mnogo iskusnih pilota, koji su ne samo po iskustvu , već i po stažu u ovom sportu ispred mene, ali to mene i moju ekipu pod imenom Superflay, u sastavu sa Rahmijem Kaja iz Turske, Dejanom Janjićem i Majom Radovanić iz Crne Gore nije sprečilo da osvojimo treće mjesto na koje smo ponosni. Mnogo mi znači takmičiti se sa velikim brojem iskusnih pilota, ujedno to mi je i podsticaj za trening koji je siguran put u buduće pobede. – kaže Miljković.

Miljković je inače jedini paraglajdista u Prokuplju, a ljubitelje letenja i drugih ekstremnih sportova okupio je u svom Udruženju ekstremnih sportova Toplice.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime