Za samo nekoliko meseci koliko postoji, Udruženje ekstremnih sportova Toplice okupilo je veliki broj mladih, a ono što posebnim čini ovo udruženje jeste što mu se priključuje i sve veći broj Prokupčanki.

Da nisu samo muškarci oduševljeni kartingom, paraglajdingom i adrenalinom u svakom smislu dokazuje skorašnja akcija ovog udruženja – rafting na Tari za prvomajske praznike. U grupi od 20 entuzijasta našlo se i šest devojaka.

Iva Dinić, Jana Živković, Katarina Milenković, Dragana Babić, Mirjana Drašković i Vera Vukotić kažu da je rafting bio neponovljivo iskustvo i preporučuju ga svima.

– Kanjon Tare je nesto najlepše što sam videla. A vožnja čamcem, niz sve te brzake uzbudljiva i puna adrenalina, kaže Iva Dinić.

Foto: Saša Miljković

Odlazak na ovo „ekstremno putovanje”  organizovalo je Udruženje ekstremnih sportova Toplice i Kancelarija za decu i mlade opštine Prokuplje.

– Izuzetno smo zahvalni Opštini Prokuplje na podršci, jer bez njih ne bismo mogli da realizujemo naše akcije, zaista su pokazali puno razumevanje za potrebe naših sugrađana pre svega mladih, kaže predsednik Udruženja Saša Miljković.

Odmah nakon raftinga u Prokuplju je juče otvorena i sezona letenja paraglajderom. Iz Udruženja poručuju da su mesta za nove članove uvek ima, kao i da udruženje postoji zbog druženja i ljubavi prema sportu i prirodi. Svi zainteresovani mogu se javiti na zvaničnoj fejsbuk stranici UEST-a.

Foto: Saša Miljković

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime