Asfaltirana još jedna ulica u Prokuplju

1

Završne radove na asfaltiranju Ulice Кosančić Ivana posetili li su član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Кoprivica, načelnik Gradske uprave Prokuplje Nikola Кoprivica i v. d. direktora JP za urbanizam i uređenje Milisav Brajković.

Da bi se krenulo sa asfaltiranjem, bilo je neophodno prvo  podignuti kocku koja je bila celom dužinom ulice, zameniti vodovodnu instalaciju, uraditi  novi  gornji stroj i izvršiti nivelisanje šahti.

– Zbog obilne kiše, koja je padala u dva navrata, radovi se nisu mogli završti u planiranom roku. Na ovoj ulici, radnici Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“ promenili su kompletnu vodovodnu instalaciju, napravili nove šahte, da bi se nakon toga krenulo sa nasipanjem rizle. Tek nakon ovih poslova, počelo se sa postavljanjem novog asfalta, rekao je Кoprivica i dodao da su sredstva za ove radove, u iznosu od skoro tri miliona dinara, obezbeđena iz lokalnog budžeta.

Završnim radovima na afaltiranju Ulice Кosančić Ivana, čija dužina iznosi 150, a širina šest metara, prisustvovali su i žitelji ovog dela grada.

1 KOMENTAR

  1. Pohvalno je to sto je urađeno.Sve tri ulice urađene od po 100 metara.Kada će već jednom da se sanira deonica ka Nišu i autoputu(i vezanih očiju bih pogodio da idem ka Prokuplju jer skačem sa zakrpe na zakrpu.Kada će već jednom da se sredi put ka Kruševcu preko Ribarske banje?
    Centar okruga,postao i grad a putevi kao u praistoriji.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime