Do kraja godine u Prokuplju ponovo radi bioskop!

0
bioskop prokuplje
Bioskop "Toplica", foto: Služba za odnose sa javnošću grada Prokuplja

PROKUPLJE: Prokupčani će od Nove godine uživati u najnovijim filmskim hitovima u svom bioskopu. Očekivanja Grada su da se potpuno rekonstruiše zgrada Gimnazije sa bioskopom do kraja godine.

U razgovoru sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem ekskluzivno smo saznali da je projekat rekonstrukcije gimnazije i bioskopa završen.

– Kompletno završen projekat Gimnazija sa bioskopom poslaćemo u ponedeljak 6. maja Kancelariji za javna ulaganja. Taj projekat je odličan, i uz manje korekcije, ako ih bude bilo, verujem da će biti odobren. Očekujem da javni poziv za taj projekat bude pušten narednog meseca i da do kraja godine imamo renoviranu gimnaziju i bioskop. Taj kapitalni projekat vredi oko 250 miliona dinara. – rekao je dr Darko Laketić.

Gimnazija Prokuplje, foto: Služba za odnose sa javnošću grada Prokuplja

U zgradi bioskopa je do pre dve godine privremeno bio smešten Dom kulture. Filmovi se već dugo ne prikazuju na velikom platnu. Prokupačka Gimnazija postoji već 111 godina, a u današnjoj zgradi nastava se održava od perioda pred Drugi svetski rat. Ovo je prva velika rekonstrukcija zgrade.

 

 

O ovom i drugim kapitalnim projektima planiranim za ovu godinu u Prokuplju čitajte sutra u ekskluzivnom intervjuu sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime