Dušan Savić postao šampion Srbije

0

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je prvo mesto na IFBB Državnom prvenstvu u bodibildingu u kategoriji seniora do 90 kilograma.

On je u svojoj kategoriji odneo ubedljivu pobedu, i svoje protivnike a i sve posetioce sporstke hale Master u Zemunu, zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom.

– Osećaj je neverovatan pogotovo što sam uspeo da osvojim titulu u poluteškoj kategoriji. Ovo mi je prva titula Državnog šampiona u kategoriji do 90kg (poluteška), jer sam do sada bio nepobeđen u srednjoj kategoriji, kazao je Savić.

Prvenstvo Srbije 2019 je organizovao IFBB Savez Srbije za Body Building, Fitness, Body Fitness i Aerobik, i smatra se za najvažnije takmičenje ove sezone.

Podsećanja radi, Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

Dušan iza sebe ima 42 takmičenja i 39 osvojenih medalja, od kojih 22 zlatne, 9 srebrnih i 8 broznanih.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime