Jedite kod Šopa – takav roštilj nema nigde!

2

Vešalice, pljeskavice, ćevapi, rolovana i punjena mesa – gotovo da ne postoji Prokupčanin koji nije čuo za Šopovu kafanu i roštilj, a taj dobar glas se širi i van Toplice. U svojoj kafani Dušan Stanković je ugostio mnoge poznate ličnosti srpske estradne i političke scene, ali kaže: svaki gost u njegovoj kafani dobija isti tretman – najbolji!

Priča o Šopovoj kafani počinje 1993. godine u iznajmljenom lokalu u Gariću kafanu otvorio Dušanov otac Goran. Iz godine u godinu selili iz lokala u lokal, stigli su do svog mesta – na ulazu u Prokuplje.

– Mi se često šalimo kako je to put do uspeha, sve te naše selidbe do ovog mesta ovde. Ispostavilo se da je vredelo, sada imamo našu kafanu, nedavno renoviranu, mesto koje je prepoznatljivo i po lepom izgledu, i što je nama bitnije, po kvalitetnoj usluzi – kaže vlasnik Dušan Stanković.

Čuli nasi glumci "Kod Šopa" najbolja je klopa, pa dosli da provere😉😉😉 👍💪💪

Posted by Dusan Stankovic on Friday, June 10, 2016

Prokupčani su već dobro upoznati sa tom kvalitetnom uslugom, a ono čime se Dušan posebno diči jesu gosti iz sveta poznatih, koji se jednako oduševljavaju hranom.  Kod Šopa su jeli  Dačić, Slavica Đukić Dejanović, Ivan Ivanović, Marko Đurić, Nenad Okanović, mitropolit Amfilohije Radović, Nikola Rakočević i mnogi drugi.

– Kad su bili glumci, a bilo ih je dvadesetak, zapanjili su se kad sam doneo roštilj. Pitali su da nema još neko od njihovih da treba da dođe. I rijaliti zvezda Gastoz je dvaput bio u mojoj kafani, kasnije su mi pričali da je rekao na televiziji:  Ček, Ček imam još nešto da kažem… Ljuuudi ako idete u Prokuplje obavezno da svratite „Kod Šopa“, nemojte da promašite tu kafanu, ako niste bili obavezno da idete! Takav roštilj nema nigde!

I zaista, takvog roštilja nigde nema! A vi, jeste li probali?

Kafana “Kod Šopa” nalazi se na samom ulazu u Prokuplje iz pravca Niša, preko puta kasarne.

2 KOMENTARA

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here