Prokuplje: Milion evra za putnu infrastrukturu

2

Na poslednjoj, jučerašnjoj sednici Gradskog veća, doneta je odluka da se milion evra opredeli za putnu seosku i gradsku infrastrukturu, saopštili su iz Grada Prokuplja.

– Po prvi put se iz gradskog budžeta izdvaja ovoliko novca za asfaltiranje ulica. Tačnije, njih 15 biće asfaltirano ovim sredstvima. Radovi će početi već ove godine ukoliko vremenske prilike to dozvole, a ubrzanim tempom, nastaviće se i sledeće kalendarske godine, podvlače u Veću.

Sada  sledi raspisivanje javne nabavke i izbor izvođača, a potom i sam postupak realizacije.

U Gradskom veću naglašavaju da je Grad Prokuplje, zahvaljujući domaćinskom poslovanju, sada u  mogućnosti da obezbedi sredstva za ovako velika  ulaganja u infrastrukturu, što je vrlo značajno i važno za ovaj kraj.

2 KOMENTARA

  1. PITAMO PO KO ZNA KOJI PUT …KADA ĆE SE DOASFALTIRATI ULICA SAVE KOVAČEVIĆA I KAD ĆE SE STAVITI ULIČNO OSVETLJENJE KOGA SAMO U TOM DELU NEMA !
    SRAMOTA GODPODO IZ OPŠTINE DA SAMO NAS OSTAVLJATE U MRAKU I BLATU !!!

  2. Do sada je urađeno par ulica koje mogu dobrim zaletom da se preskoče-toliko su dugačke.Voleo bih da čujem šta će to uraditi u Prokuplje do izbora a posle naravno neće biti ništa.
    A o domaćinskoj ekonomiji je isto kao kad bih se ja hvalio da ne kupujem ništa(ne popravljam u stanu koristim stečeno, idem u ritam, sve se raspada) a hvalim se kako mi ostalo par hiljada dinara.
    Što ne odu na ekskurziju u Kruševačku opštinu da vide puteve do svakog zaseoka nove, sređen grad, bez Policiakih punktova kao u vanrednom stanju,sponzoriše manifeatacije e oni imaju čime da se hvale

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime