Nastavljaju se radovi na infrastrukturi u Prokuplju

2

Član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Кoprivica i v. d. direktora JP za urbanizam i uređenje Milisav Brajković, obišli su radove na iskopu kanala za odvod atmosferskih voda u Donjoj Stražavi, saopštili sui z Grada Prokuplja.

– Bilo je neophodno da se iskopaju kanali i postave propusti za vodu, kako se ona ne bi zadržavala na putu i pravila probleme žiteljima ovog sela, izjavio je Žarko Кoprivica i dodao da je dužina puta gde se izvode ovi radovi 400 metara.

Meštani Donje Stražave izrazili su zadovoljstvo što će se ovaj decenijski problem, rešiti.
Predsednik Saveta Mesne zajednice Donja Stražava, Slaviša Stojanović, kaže da je prilikom obilnih kiša i otapanja snega, neretko dolazilo do plavljenja podruma obližnjih kuća.

– Кada vidim kako se radi na iskopu kanala i postavljanju propusta, radujem se što će naš problem biti rešen, izjavio je sedamdesetsedmogodišnji Milivoje Stoiljković i dodao da će se, nakon asfaltiranja, koje je u planu za narednu godinu, ovim putem brže dolaziti do Balinovca.

Većnik Кoprivica obišao je i radove na nasipanju puta između Pasjačke i Sokoličke ulice u dužini od 170 metara. Na ovoj deonici, u jednom delu, izgrađen je i potporni zid.

– Da bi se što bolje iskoristilo lepo vreme, sutra će krenuti i radovi na iskopu kanala i postavljanju propusta za odvod vode u Donjoj Trnavi, izjavio je on i dodao da su sredstva za sve ove radove, u ukupnom iznosu od oko 1.200.000 dinara, izdvojena iz lokalnog budžeta.

2 KOMENTARA

  1. I pored nekoliko dopisa dostavljenih vama …niste nas udostojili da izađete nam u susret i da doasfaltirate ulicu Save Kovačevića od br.21 do broja 24 koja je postala ruglo grada .Da napomenem da se nalazi na 10 minuta od centra Prokuplja i da pored blata koje gazimo nismo dobi u tom delu ni uličnu rasvetu .!!!

  2. Sve pohvale za rad i zalaganje većnika Koprivice. Pravi čovek na pravom mestu, koji prepoznaje suštinu problema i ne libi se u hitnom otklanjanju istih.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime