Otvoren teniski turnir u Prokuplju

0

Na terenima Teniskog kluba „Topličanin“, svečano je otvoren profesionalni teniski turnir za žene „Eurokomerc open“, sa nagradnim fondom od 10.000 dolara.

Turnir je otvorila Maja Ranđelović, član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport, koja je pozdravila sve učesnike i poželela im puno uspeha na ovom takmičenju. U glavnom žrebu turnira, nalaze se 32 takmičarke sa svih kontinenata, između ostalog iz Australije, Amerike, Argentine, Rusije, Turske, Moldavije, kao i iz svih zemalja srednje Evrope.

– Кao i do sada, odmah po završetku „Eurokomerc open“ turnira, održaće se i „Proal open“, sa istim nagradnim fondom. Želja nam je da se svi učesnici osećaju prijatno i udobno, a klub je, organizovanjem ovih turnira, ne samo sebe, već svoj grad i državu stavio na tenisku mapu sveta, rekao je Miša Cvetković, predsednik TК „Topličanin“ i dodao da je klub za organizaciju svih dosadašnjih međunarodnih i domaćih turnira dobijao samo najviše ocene od merodavnih ljudi i institucija.

Grad Prokuplje prepoznao je značaj ovakvih sportskih manifestacija, koje na najbolji način prezentuju Prokuplje u svetu.

– Pozdravljam sve prijatelje belog sporta koji su ovde sa nama i prisustvuju svečanom otvaranju turnira. Zahvaljujem se rukovodstvu Teniskog kluba “Topličanin” na organizaciji ovako prestižnog turnira i velikom angažovanju da sve protekne u najboljem redu i na najvišem nivou. U ime Grada Prokuplja i u svoje lično ime, pozdravljam sve takmičarke, želim im puno uspeha na turniru, puno dobrih mečeva i sjajnih poena. Grad Prokuplje će se i dalje zalagati da pruži maksimalnu podršku u organizaciji značajnih sportskih događaja, rekla je, otvarajući turnir, član Gradskog veća Maja Ranđelović.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime