Radovi na vodovodnoj mreži u Prokuplju

0

Iz JКP „Hameum“ obaveštavaju građane da u nedelju, 10. februara, u periodu od 8 do 13 sati, zbog zamene ventila na raskrsnici ulica 9. oktobra i Hajduk Veljkove, vodu neće imati ulice 9. oktobar, Vasilija Đurovića Žarkog i Liparska. U ulicama Ratka Pavlovića i Nikodija Stojanovića Tatka biće smanjen pritisak.

– U cilju boljeg upravljanja distributivnom mrežom grada, obaveštavamo potrošače da ćemo u toku februara meseca vršiti zamenu neispravnih ventila na distributivnoj mreži, na sledećim lokacijama: raskrsnica ulica 9. oktobra i Кnez Mihailove, raskrsnica ulica 9. oktobra i Hajduk Veljkove, raskrsnica ulica 9. oktobra i Sinđelićeve, Partizanska ulica, raskrsnica ulica Milena Jovanovića i Jefimijine, Stanka Paunovića i Gute Dobričanina, navode u JКP „Hameum“ i naglašavaju da će iz ovog razloga u narednom periodu dolaziti do češćih isključenja vode u pojedinim delovima grada.

– Potrošače ćemo blagovremeno obaveštavati o terminima i vremenskom periodu isključenja vode za piće, ističu u ovom preduzeću.

Iz JКP “Hameum” se unapred izvinjavaju građanima i mole za razumevanje, i dodaju da će uložiti velike napore da se prekidi vodosnabdevanja ograniče na što kraći vremenski period.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime