Topličanin neuporedivio jači u novoj sezoni

0

Da se u ŽРК Topličanin-u ne šale, i da imaju ozbiljne ambicije što se tiče drugog dela sezone u Super B ligi govori podatak da se uveliko radi na dovođenju novih imena i pojačanju igračkog kadra. Nova imena u taboru prokupčanki su Tijana Ristić 19-godišnjakinja koja dolazi u redove Topličanina iz ORK Beograda i igra na poziciji golmana. Sa njom u paketu dolazi i 28-godišnja Suzana Todorović koja igra na poziciji srednjeg beka, i upravo kao i Ristićeva dolazi sa epitetom pojačanja, u napadu na što bolji plasman i Super A ligu.

Iz redova ŽRK Junior koji se takmiči u Super A ligi, dolazi 21-godišnja Ana Stanković koja je pojačanje na poziciji beka i od koje se takođe puno očekuje.
ANA STANKOVIĆ

Kako je каже šef struke Topličanina, Ivan Petrović, pripreme prokupčankama kreću 31. Januara, a na prozivci bi pored pomenutih možda trebalo očekivati i još neka imena s obzirom da je uprava u pregovorima sa pojedinim igračicama.

– U našu ekipu su stigle tri nove igračice, koje su pojačanja za nastavak sezone. U pregovorima smo sa još nekim igračicama ali ne bih javno još uvek o imenima, dok se ne finalizuju pregovori. – kaže Petrović, i dodaje: Pripreme ćemo početi 31. Januara, i celokupne pripreme će biti realizovane u Prokuplju. – izjavio je za Jugsport Ivan Petrović.

Topličanin se trenutno takmiči u Super B ligi, i nalazi se na 9. poziciji, a u prvom kolu prolećnog dela koje je na programu 22. Februara Žrk Topličanin će u sportskoj hali “Dr. Zoran Đinđić“ dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

(Autor: Nemanja Tonić)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime