Teniski turnir za devojčice i dečake u Prokuplju

0
teniski turnir

PROKUPLJE: Teniski turnir za devojčice i dečake do 12 godina “Prokuplje OPEN 2019” organizuje se po 12. put u Prokuplju. Turnir organizuje Teniski klub “Topličanin”.

Turnir se održava od 4. do 12. maja u okviru Tennis Europe Junior Tour-a, a mečevi će biti igrani na šest terena.

– Dobrodošlica svim takmičarima koji su po prvi put na ovom turniru u Prokuplju, kao i onima koji tradicionalno učestvuju u kategoriji tenisera do 12 godina, sa željom da im boravak u gradu bude prijatan. Velika zahvalnost svima koji su dali doprinos u organizaciji turnira, a posebna zahvalnost rukovodstvu Teniskog kluba Topličanin, koje je svojim zalaganjem doprinelo da grad Prokuplje bude prepoznat na teniskoj mapi ne samo Srbije, već i Evrope. U ime grada Prokuplja i u svoje lično ime, pozdravljam sve takmičare turnira, naše mlade nade, želim im puno uspeha u takmičenju i da im ovaj turnir bude uvertira u bogatu sportsku karijeru – rekla je Maja Ranđelović, član Gradskog veća za prosvetu, omladinu i sport, na otvaranju turnira.

Na ovogodišnjem turniru učestvuje oko 70 takmičara, od toga 33 iz Srbije. Za mnoge srpske mlade tenisere, ovo je prvi nastup na evropskim turnirima i prilika za početak uspešne karijere.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime