Uređen putni pravac Jabučevo-Borina krivina u Maloj Plani

0

Osim radova na gradskim ulicama i trotoarima u Prokuplju, pre izvesnog vremena završeni su radovi na šumskom i atarskom putu Jabučevo-Borina krivina u dužini od sedam kilometara.

– Saradnja prokupačke lokalne samouprave i Šumskog gazdinstva “Toplica” iz Кuršumlije doprinela je da meštani Jabučeva, Mrljaka i okolnih sela dobiju adaptiran putni pravac Jabučevo-Borina krivina, izjavio je član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Кoprivica i dodao da su sredstva za ove radove izdvojena iz lokalnog budžeta.

Proteklih dana, završeno je i nasipanje, valjanje i ravnanje jedne ulice u Maloj Plani u dužini od 220 metara. Za ove radove iz budžeta je izdvojeno 250.000 dinara.

U Balkanskoj ulici urađen je potporni zid, za čije radove je utrošeno 730.000 dinara.

Кoprivica je naglasio da su tokom građevinske sezone planirani mnogi radovi na infrastrukturnim i drugim objektima.

– U narednom periodu u saradnji sa Šumskim gazdinstvom “Toplica” iz Кuršumlije intenzivno će se raditi na adaptaciji puteva u selima Jovine Livade, Glasovik, Arbanaška i Statovac, izjavio je on i zaključio da planirani poslovi pokazuju da lokalna samouprava vodi računa da se poboljšaju uslovi života u gradu, ali i u seoskim sredinama.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime