Uređuju se putevi u Donjoj Rečici

2

Načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović, gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović i član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Кoprivica danas su obišli radove na nasipanju seoskih puteva u Donjoj Rečici.

U ovom prokupačkom selu, u toku je nasipanje pet putnih pravaca, u ukupnoj dužini od 1.300 metara. Vrednost radova, koji bi trebalo da se završe za nekoliko dana je 700.000 dinara.

– I za ove radove, sredstva su obezbeđena iz lokalnog budžeta. Svi seoski putevi koji su ove godine urađeni, urađeni su u dogovoru sa meštanima, izjavio je Simonović i dodao da se na ovaj način polako vraća poverenje u lokalnu samoupravu.

Simonović je istakao da je u prvih deset meseci, za asfaltiranje ulica, kanalizacionu mrežu, krpljenje udarnih rupa i druge radove na putnoj mreži u gradu, iz budžeta utrošeno skoro 60 miliona dinara.

Za asfaltiranje i nasipanje seoskih ulica i puteva, iskop propusnih kanala i postavljanje propusta, ukupno je utrošeno oko 50 miliona dinara.

– Кada je u pitanju putna mreža, ovo nije kraj. Sve više novca se izdvaja za putnu mrežu, ne samo u gradu, nego i na seoskom području, izjavio je gradonačelnik Simonović.

On je istakao da je za asfaltiranje i sanaciju puteva na teritoriji Prokuplja u narednom periodu, planirano da se izdvoji oko miliona evra.

2 KOMENTARA

  1. Bravo, a grad neka se sve raspadne. Ulica ispod glavne u gorem je stanju nego seoski, bez asfalta i bez ulicne rasvete a nije prioritet. Rec je Solunskoj ulici koja se nalazi ispod same Tehnicke skole u Prokuplju! Bruka sta se radi!

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here