Prolom Banja puna stranih turista

0
Sve više stranaca boravi u Prolom Banji

U sezoni praznika i zimskog raspusta, Prolom Banja je poslovala sa 90% popunjenih kapaciteta. Protekli dani praćeni su lepim vremenom i sunčanim danima, pa su turisti izvukli najbolje od Prolom Banje koja je bila krcata turistima kako iz naše zemlje, tako i inostranih koji su bili u većini.

Kupanje na otvorenom uz opuštajuće sadržaje wellness centra, relaks masaže i duge šetnje, samo su neke od aktivnosti koje su gostima pružile početak nove godine u najboljem obliku. Jedina nedoumica bila je: koje Prolom pivo odabrati – tamno ili svetlo? Mada je bilo dovoljno vremena za degustaciju oba, bilo uz praznični ručak ili muzičke večeri.

Osmesi na dečijim licima i zadovoljni uzvici, najbolja su jedinica mere kada je u pitanju uspeh zabavnog programa i sadržaji za najmlađe, koji ni ove godine nisu izostali. Kada su deca zadovoljna, roditelji se tada mogu bezbrižno prepustiti dugo očekivanom vremenu za sebe.

Da čari uživanja u lekovitoj Prolom vodi i radanskim lepotama, pored domaćih, prepoznaju i strani turisti, potvrđuje se godinama unazad. Ipak, ove godine interesovanje je bilo posebno veliko: čak 50% gostiju bili su inostrani gosti, od čega 43% gostiju iz Makedonije, dok su ostali turisti pretežno iz zemalja Evropske Unije.Vazduh zaštićen od industrijskog uticaja, zvezdano nebo, Prolom voda sa svojim karakteristikama, osmesi ugostiteljskih radnika glavne su karike koje su Prolom Banju uvrstile u spisak omiljenih prazničnih destinacija, kada je u pitanju srpski turizam.

Ako se „po jutru dan poznaje“, Prolom Banju očekuje uspešna godina. Zadovoljstvo gostiju i njihova lojalnost ovom banjskom centru, samo su vetar u leđa i motivacija za nova ulaganja i rad na dodatnom unapređenju celokupne usluge i jedinstvenog iskustva koje Prolom Banja velikodušno poklanja,navode u ovom banjskom lečilištu povodom uspešnog početka turističke sezone.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime