Promovisan novi broj školskog časopisa “Prozor naše škole”

0

U Osnovnoj školi „Milić Rakić Mirko“ svečano je promovisan novi broj školskog časopisa „Prozor naše škole“ koji, sada već tradicionalno, izlazi u svetosavskoj nedelji, povodom proslave Svetog Save.

– Želeli smo da u ovom broju predstavimo život u školi u proteklih godinu dana, da vam pokažemo da smo bolji u odnosu na prethodnu godinu i da se trudimo da budemo još zanimljiviji, rekla je Suzana Kitanović, profesorka engleskog jezika i član redakcijskog tima.

Novi broj školskog časopisa sadrži prikaze iz života u školi, javnih časova, svečanosti i priredbe koji su uz brojne uspehe učenika na takmičenjima i konkursima postali zaštitni znak ove škole.

U okviru proslave povodom novog broja, trećeg po redu štampanog izdanja školskog časopisa, najuspešniji učenici su svoje radove, talenat i umeće predstavili gostima na današnjoj svečanosti.

Tokom protekle godine mnogi važni događaji za OŠ „Milić Rakić Mirko“ našli su mesto u školskom časopisu. Jedan od njih je, svakako, poseta ministra prosvete u februaru 2014. godine, što se u istoriji škole prvi put dogodilo.

Direktorka OŠ „Milić Rakić Mirko“ Ivana Radonjić se ovom prilikom zahvalila saradnicima i prijateljima koji su svojom nesebičnošću, stručnošću, i talentom izašli u susret i doprineli da škola rešava probleme, opremi i oplemeni prostor za rad i pomogli u realizaciji vannastavnih aktivnosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime