Promovisana turistička ponuda Kuršumlije

0

Turistička organizacija Kuršumlije učestvovala je na promotivnom događaju „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?“, koji je održan proteklog vikenda na Avali.

Karavan Turističke organizacije Srbije “Vidi Srbiju” koje momente ćeš pamtiti ovog leta, započeo je svoju promotivnu letnju kampanju ispod simbola Beograda, sa platoa Avalskog tornja.

Turistička organizacija Kuršumlije predstavila je svoju turističku ponudu i manifestacije za letnju turističku sezonu.

Turističke organizacije iz gradova u Srbiji na promotivnom događaju na Avali svoju destinaciju predstavili su na 40 pultova i kulturno-umetničkim programom na bini.

Svečanosti je prisustvovao i ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je istakao da država u ovoj godini nastavlja sa razvojem i ulaganjem u nove turističke potencijale i obnavlja stare, kao i sa kampanjom za dodelu besplatnih vaučera za odmor u Srbiji. Ministar Ljajić, zajedno sa direktorkom Turističke organizacije Srbije Marijom Labović, obišao je i štand turističke organizacije Kuršumlije, i tom prilikom pohvalio je turističku ponudu naše opštine.

Karavan već 8.juna nastavlja put Vrnjačke Banje, a 22.juna je ponovo u Beogradu, na Trgu Republike.

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod nazivom „Vidi Srbiju“, namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine. Rezultati koje je ova promotivna aktivnost TOS-a dala u 2015., 2016. i 2017. godini prethodili su planiranju ovogodišnje kampanje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime