Proslavili slavu u “Suncu”

1

Povodom slave Udruženja obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti za Toplički okrug, Svetog Vasilija Ostroškog, danas je u Dnevnom boravku „Sunce“ u Vodicama, organizovana prigodna svečanost.

Dnevni boravak je posetio predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović sa saradnicima, zamenikom Ilijom Đedovićem, predsednokom SO Prokuplje Radoslavom Mihajlovićem i većnikom za socijalna pitanja i obrazovanje Milanom Aranđelovićem.

Obraćajući se domaćinima i gostima, predsednicima srodnih udruženja iz cele Srbije, predsednik Paunović je istakao da je Opština Prokuplje pokrovitelj svega što je u interesu njenih građana, posebno dece i omladine i da će se zalagati da im obezbedi što bolje uslove za život.

– Zahvaljujemo se ljudima koji su svojim entuzijazmom pokrenuli široku akciju na osnivanju i oživljavanju ove vaše kuće. Takođe se zahvaljujemo svim donatorima koji su u ovo teško vreme svoju humanost izdigli na viši nivo i pokazali da njihovo malo nekome može da znači mnogo, mnogo više. I najveća zahvalnost i čestitke osoblju koje radi sa decom i čini da ona postanu punopravni članovi naše zajednice, rekao je predsednik Paunović čestitajući slavu.

On je, simbolično, na dan slave, deci Dnevnog boravka „Sunce“ poklonio zvono za početak časa, eksponat sa svetski poznatog arheološkog lokaliteta u Pločniku.

1 KOMENTAR

  1. Nasa opstina, na celu sa njenim predsednikom i ostalim saradnicima, radi sve sto je u interesu gradjana, a posebno vodi racuna i brine o deci i omladini, da im obezbedi sto bolje uslove za zivot.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime