Radi se novi cevovod Bulatovac- Gornja Trnava

0

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ intenzivno rade na izgradnji vodovodne mreže od  sela Bulatovac  do Gornje Trnave.  Opština Prokuplje izdvojila je  sredstva za realizaciju ovog projekta  čija je vrednost blizu 4 miliona dinara, a novi cevovod rešiće problem nestašice vode na ovom području  opštine Prokuplje.

Prema rečima direktora JКP „Hameum“ Predraga Jovićevića, radovi su u toku i njihov završetak očekuje se  najkasnije do 10 juna, kada će nova vodovodna mreža biti priključena na magistralni cevovod „Bresnica“.

– Naše ekipe  istovremeno rade na više lokacija.Pored ovih radova paralelno se odvijaju i radovi na rekonstrukciji i sanaciji vodovodnih i kanalizacionih instalacija na Gradskom bazenu.  Vrši se zamena  dovodnih cevi , kao i kompletna zamena prelivai odvoda. Takođe se radi i sanacija tuševa, tako da će  radovi na bazenu biti završeni do početka kupališne sezone, rekao je Jovićević.

Pored pomenutih radova,  ekipe JКP „Hameum“  redovno rade na održavanju vodovodne mreže,  tako da su ovih dana otklonjeni kvarovi u Igmanskoj, Cvijićevoj i Ibarskoj ulici. U nastavku radova  vršiće se montaža priključaka u ulici „21. srpske divizije  i izrada novih priključaka u Višnjičkoj ulici.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime