Radikali reformišu stranku

14

Topličke odbore SRS- a obišla predsednica IO Vjerica Radeta i potpresednik IO Miroslav Malbaša. Sa predsednikom Topličkog odbora radikala Zvezdanom Ristićem obišli su odbore i održali sastanke, navodi se u saopštenju Okružnog odbora SRS Topličkog okruga.

U  toku je žestoka  kampanja SNS-a,  praćena obećanjima, pretnjama, i  ucenama  članovima odbora  radikala u Toplici. Samo nekolicina  najlabilnijih su popustili. To najbolje govori o mediskim manipulaciji o navodnim dilovima i dogovorima s naprednjacima. Ove aktivnosti govore i o tome ko ih  to najviše plaši. Plasirane su I gluposti o rasformiranju radikalne stranke u Toplici, što je danas evidentno demantovano.

U Toplici kao i uopšte vlada mediski mrak, većina novinara ne sme da se pojavi na konferencijima za štampu, i plasiraju samo ono što im ova autistična vlast servira. Stoga se zahvaljujemo novinarima koji imaju još etike  i morala.

Imamo  mlade na koje tek računamo. Imamo I one razočarane koji se vraćaju iz drugih stranaka. Sada pojavio veliki broj članova koji su  duzi vremenski period bili neaktivni,  a sada imaju volju i želju da se uključe u rad. I to baš zato što su pojedini koji su dugo ometali rad, sada van stranke.

14 KOMENTARA

  1. “Džaba vam novci moji sinovci”….”uzalud Vam trud sviraci”…koji vam stih više odgovara…oni koji se prodaju u dusi nikad nisu ni bili radikali tako da i bolje da odu…IDEMO DALJE….bravo za dosledne ljude

  2. Свеопште је познато да се напредњаци једино плаше радикала,зато се и преузимају које какве активности не били се приказало како радикала све мање има…а дешава се сасвим супротно да се неморал окупља око напредњака а часни и поштени људи су са друге стране у редовима доследних и принципијалних радикала…

  3. Zbog ovoga ja vise i ns verujem novinama, sem vama. Culi smo obe strane zahvaljujuci vama i shvatam da su radikali imali tih par preletaca i izuzetno mi je drago sto nastavljaju sa radom i dokazuju da su i dalje tu za toplicane.

  4. Само праве патриоте остају у СРС, остали издајници се продају за функцију или нешто друго. Живели радикали!

  5. Без јаке нацинално и социјално одговорне странке ,нема ни јаке Србије,и др. српских земаља! Од Пашића,и Стојадиновића,до Шешеља! Радикали су увијек били препознатљиви у свом народу!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime