Radovi na Gradskom bazenu u Prokuplju

0

Na Gradskom bazenu završeni su radovi na rekonstrukciji i sanaciji vodovodnih i kanalizacionih instalacija, a da bi ovo gradsko kupalište spremno dočekalo prve kupače, pobrinule su se ekipe JKP „Hammeum“ koje su izvodile radove i Opština Prokuplje koja je za tu namenu izdvojila blizu milion dinara.

Prema navodima izvođača radova, izvršena je kompletna zamena dovodnih cevi, preliva i odvoda, kao i zamena tuševa. Direktor Turističko sportske organizacije opštine Prokuplje, Bratislav Lukić, najavio je nastavak radova na uređenju platoa oko bazena, kako bi pored kvalitetne vode, kupačima bio obezbeđen siguran i prijatan boravak na ovom omiljenom mestu.

– Zbog dotrajalosti pločica na platou, raspisali smo javni poziv za nabavku novih kojima ćemo zameniti oko 300 kvadrata oštećenog prostora. U međuvremenu, radi se na sanaciji školjke bazena, tako da završetak svih planiranih radova i početak rada Gradskog bazena očekujemo oko 1. jula, rekao je Lukić.

Prokupčani s nestrpljenjem očekuju otvaranje ovog jedinog uređenog gradskog kupališta gde će pobeći od letnje žege i gradske gužve.

I ove, kao i prethodnih godina, ljubitelje kupanja očekuju i drugi sadržaji na Gradskom bazenu, gde se tradicionalno tokom leta održavaju brojne sportske i muzičke manifestacije, navode iz Opštine Prokuplje.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime