Radovi na uređenju Kulturno-obrazovnog centra

0

Zgrada Кulturno obrazovnog centra „Toplica“ u Prokuplju  koja se nalazi u samom centru grada ul Кnez Mihajlova br. 55 dobila je novi izgled nakon radova koji su obavljeni u prošloj godini. Međutim, to nije kraj, ustanova nastavlja sa kompletnim uređenjem dvorišta i pomoćnih objekata.

Planirano je popločavanje dvorišta behaton pločama sa ivičnjacima i kanaletama, izrada betonskog zida –žardinjera, opšivanje krova OSB tablama sa obradom greda i farbanjem kao i oblaganje zidova stiroporom na pomoćnim zgradama u dvorištu ustanove.

Nakon završetka ovih radova ustanova će nastaviti sa uređenjem dvorišta u sa ciljem obnove potpunog zelenila trave i cveća. Dvorište će dobiti i osvetljenje i novu reklamnu tablu. Na zidovma pomoćnih objekata u planu je i izrada murala. Radovi su krenuli, a završetak kompletnog uređenja u zavisnosti od vremenskih uslova očekuje se septembra meseca.

Ustanova ovim dobija bolje uslove za rad i svojim novim izgledom postaće omiljeno mesto za okupljanje  mladih, talentovanih učenika, pesnika,  književnika i  drugih umetnika i radnika kulture.

КOC“ Toplica“ sredstva za finansiranje radova izdvaja iz sopstvenih sredstava koja ostvaruje kroz kvalitetno pružanje svojih usluga stručnog osposobljavanja odraslih za razna zanimanja, navode u ovoj ustanovi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime