Radulović u Kuršumliji: Najvažnije je izboriti drugi krug

0

Predsednički kandidat i lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović danas je u okviru predizborne kampanje posetio Kuršumliju i razgovarao sa građanima i tom prilikom istakao da je najvažnije da predsednički izbori uđu u drugi krug kada je, kako je naglasio, Vučić pobediv.

Radulović je zajedno sa članovima pokreta “Dosta je bilo” došao u centar Kuršumlije autobusom na kome je bio istaknut jedan od slogana njegove kampanje “Krug za drugi krug” gde su ga dočekale pristalice i građani.

– Pošto nije bilo dogovora o jednom opozicionom kandidatu koji bi  se suprostavio Vučiću, sada sa 11 kandidata je najvažnije da izlaznost bude velika. Ako se to dogodi, onda je u drugom krugu predsedničkih izbora Vučić pobediv, kazao je Radulović i dodao da ga ne interesuje fotelja na Andrićevom vencu već samo pobeda nad Vučićem.

On je istovremeno kazao da su ovo izbori na kojima je najvažnije da se glasa protiv Vučića. Radulović je nakon toga prošetao gradom i razgovarao sa građanima Kuršumlije.

Predsednički kandidat pokreta “Dosta je bilo”, Saša Radulović je zatim posetio Blace i Prokuplje gde je takođe sa građanima ove dve opštine razgovarao u okviru predsedničke kampanje ovog pokreta. On će na kraju posetiti i opštinu Žitorađa.

Saša Radulović obišao je i Blace i razgovarao sa građanima
Saša Radulović obišao je i Blace i razgovarao sa građanima

Pročtajte i pogledajte šta je Saša Radulović kazao u Prokuplju

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime